DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2014

Hříbátka  heart

 

​81/188 Furioso VIII MT - 1/Forhamy 

(matka: Forta, otec: 1590 Furioso VIII MT/Hamlet) 

 

Bahňáčci ..... Hamča s Halčou

 

81/189 Furioso VIII MT - 2/Fanhally

(matka: Fantazie, otec: 1590 Furioso VIII MT/Hamlet)

    

    

 

Halča s Hamčou

Neboj Hami hlídám tě :)

 

hříbátka s Fantynkou

Kojetínské HODY - Jízda krále Ječmínka

​      V neděli 18. srpna se jako každoročně konala Jízda krále Ječmínka při Kojetínských hodech.  Od nás se zúčastnily klisny Fantazie s Terkou Dvořákovou a Forta s Yvčou Skoupilovou.

Terka (Fantazie) a Yvča (Forta)                    Kačka (Frena) a Krista (Princ)

   

 

 

 
 
Dožínky Zlínského kraje - Kroměříž
 
​      Ve dnech 22. - 23. srpna se konaly opět Krajské dožínky Zlínského kraje v Kroměříži, zúčastnil se jich i hejtmana a ministra zemědělství. Slavnostní průvod zajišťovali tradičně moravští teplokrevníci. Od nás byla Vendulka Soušková s Fantynkou a Yvča Skoupilová s Fortou.
 

 

XI. Výstava MORAVSKÉHO TEPLOKREVNÍKA

​           ​V sobotu 20. září se uskutečnila již XI. výstava MT v Těšánkách.  Tentokrát jsme na výstavu přivezli jenom Renesmé, protože následující den se konaly Výkonnostní zkoušky klisen a Renynka byla jednou z nich. Přihlásili jsme ji do kategorie 4.-leté klisny, kde se o fous umístila na druhém místě.

ZZUV klisen MT

       21. září proběhly na Gruntě Petra Galatíka v Těšánkách - Základní výkonnostní zkoušky klisen moravského teplokrevníka. Ke zkouškám bylo přihlášeno celkem 18 klisen. Z naší stáje to byla klisna Renesmé, po plnokrevném otci Regulus. Nejdříve se klisny ukázaly v hale ve volnosti, poté následovala skoková řada ve volnosti na otevřeném kolbišti, pak se předvedly pod sedlem na drezurním obdélníku v podobě základní drezury a nakonec absolvovaly cross.

Volnost

  

Drezura

Cross

 

Hubertovy jízdy

​KOJETÍN

             Tak jsme se zase vydali k našim sousedům na hubertku a přizvali jsme i známé z Prostějova, Magdu a Drahoše. Jako vždy ji měli perfetně zorganizovanou a všichni jsme si ji pěkně užili, dokonce i Anetka pro kterou to byla její úplně první hubertova jízda :)) Za krásné fotky kromě první, vděčíme výbornému fotografovi  Peťovi Vranovi ..... díky moc :)

 

  

  

​   

​ 

Magda a Drahoš

 

KYSELOVICE

​      1. listopadu se konala Hubertova jízda v Kyselovicích, pro nás byla vyjímečná tím, že Vendulka jela poprvé  HJ na mlaďounké  Renesmé (předtím jezdila na Madlence a poté Fantynce) a  i proto, že to byla pro Renynku teprve druhá HJ. A i přesto, že došlo k malé neshodě v lese, kdy Renynka Vendulku nechtěně vysadila, protože se rozhodla objet strom z leva a Vendy zase z prava, tak vše dopadlo na výbornou :))

 

Focení jen tak pro radost :))

   ​

práce ze země Anetky s Fijinkou  :))

Nový přírůstek Carinek

s parťačkou Ambruškou

s bráškou Cirem

 

prázdninový minioddíl :))

          

​ 

      

 

......letní pohodička celého stádečka......

 

 

 

....mazlení s hříbátky Hamčou a Halčou....

​